Da li tražite kvalitetnu stomatološku uslugu ili imate stomatološki problem? Pozovite nas na 053/434-200 ili zakažite Termin

RTG Dijagnostika

Dijagnostika je osnovni korak za određivanje plana terapije stomatološkog zahvata. Digitalne rendgenske snimke omogućuju prikaz svih anatomskih struktura zuba i vilica uz smanjeno zračenje i do 90 % u odnosu na klasične. U Stomatološkoj ordinaciji Ristić  koristimo najmoderniju sofisticiranu tehnologiju najpoznatijeg proizvođača radiološke opreme Planmeca. Vrsimo snimanje ciljanih snimaka zuba ( pojedinačnih zuba) i OPT ( snimke svih zuba  obe vilice)

RTG dijagnostika

RTG dijagnostika

Pravu revoluciju u svijetu suvremene dentalne medicine donijela je tehnologija koja omogućuje digitalno snimanje zuba. Digitalna radioviziografija (RVG) označava poseban način snimanja zuba na digitalni senzor gdje se slika prikazuje na računaru, umjesto na negativ filmu. S obzirom na to da se snimak pojedinačnog zuba ili cijele vilice prikazuje na monitoru računara stomatologa u visokoj rezoluciji, on ga može povećati i prilagođavati za potrebe postavljanja tačne dijagnoze. Kompjuteriziranom rengenskom dijagnostikom najpreciznije ćemo diagnostikovati probleme koje imate, a isto tako i obaviti liječenje zuba.

Medit i500 – Vrhunac 3D tehnologije

    Pošalji upit za termin već danas !

    Trudimo se da Vam u svakom momentu budemo na usluzi, kontaktirajte nas i zakažite Vaš termin već danas.