Da li tražite kvalitetnu stomatološku uslugu ili imate stomatološki problem? Pozovite nas na 053/434-200 ili zakažite Termin

Totalne proteze

Mobilni protetski rad je svaki onaj rad koji pacijent moze izvaditi iz usta. Totalna proteza za zube stavlja se u slučajevima kada u vilici nema nijednog zuba. Mogu da se izrađuju i za gornju i donju vilicu. One mogu riješiti sve estetske probleme pacijenta, međutim pomične su, pa je pacijentima potrebno duže vremena ili se teže navikavaju na ovakve vrste proteze.

Totalne proteze

Totalne proteze

Pacijenti koji imaju problema sa stabilnošću proteza, što je naročito izraženo u donjoj vilici, a nisu u močućnosti uraditi fiksni rad na implantima. Proteze se mogu stabilizovati ugradnjom 2-4 implanta, čime se postiže odlična stabilnost proteze.

Prednosti proteza stabiliziranih implantima u odnosu na klasične totalne proteze su brojne:

 • Zubne proteze koje su učvršćene implantima se ne pomeraju u toku govora i jela, možete jesti gotovo šta poželite. Iritacije desni su znatno umanjene i ne postoji potreba za upotrebom adheziva.
 • Proteze ne moraju da pokrivaju celo nepce, gracilnije su pa Vam omogućuju izraženiji osećaj ukusa hrane.
 • Zbog ugrađenih implantata koji sprečavaju gubitak kosti ovakve proteze su dugotrajnije a izgled lica očuvaniji u poređenju sa terapijom klasičnim totalnim protezama.
 • Ovakve nadoknade Vam pružaju prirodan izgled, potpun komfor i osećaj samopouzdanja u svakodnevnom životu.
  Totalne proteze

  Totalne proteze

Medit i500 – Vrhunac 3D tehnologije

  Pošalji upit za termin već danas !

  Trudimo se da Vam u svakom momentu budemo na usluzi, kontaktirajte nas i zakažite Vaš termin već danas.