Da li tražite kvalitetnu stomatološku uslugu ili imate stomatološki problem? Pozovite nas na 053/434-200 ili zakažite Termin

Digital Smile Design

Digital smile design revolucionarna je metoda u svijetu estetske stomatologije, kako za doktore, tako i za pacijente. Zasniva se na virtualnom planiranju i dizajniranju željenog osmijeha.

Postupak podrazumijeva fotografisanje pacijenta skeniranje lica i zubi zatim u posebnom softveru smile creator se vrsi virtuelno dizajiranje osmijeha.Ključna prednost DSD-a leži u tome što iz temelja mijenja jednu od osnovnih prepreka u stomatologiji, a to je da pacijent vidi svoje nove zube i osmijeh tek na kraju postupka. Putem digital smile designa svoj budući osmijeh možete provjeriti unaprijed, prije samih stomatoloških zahvata, bez obzira radilo se o promjeni položaja zuba, korekciji odnosa zubi i zubnog mesa, korekciji oblika ili veličine zuba, nedostatka jednog ili više zubi te promjeni boje zubi.

Digital smile design

Digital smile design

Uz pomoć provizornog materijala virtualno dizajnirani osmijeh mozemo prenijeti u usta. Te pacijent  može u svojim ustima vidjeti, osjetiti i doživjeti svoj budući novi osmijeh, koji se može dodatno korigirati kako bi se postigao željeni rezultat. Postupak doprinosi boljem razumijevanju na liniji pacijent-stomatolog  i uklanja sve nedoumice oko konačnog izgleda rada .

Medit i500 – Vrhunac 3D tehnologije

    Pošalji upit za termin već danas !

    Trudimo se da Vam u svakom momentu budemo na usluzi, kontaktirajte nas i zakažite Vaš termin već danas.