Da li tražite kvalitetnu stomatološku uslugu ili imate stomatološki problem? Pozovite nas na 053/434-200 ili zakažite Termin

Ortodoncija

Fiksna ortodontska terapija je najčešći i trenutno najefikasniji način korekcije nepravilnosti zuba i vilica u svijetu. Ortodontska terapija ne poznaje dobnu granicu za ispravljanje ortodontskih nepravilnosti, tako da najsavremenijim ortodontskim aparatima možemo riješiti gotovo svaki problem i omogućiti pacijentu osmijeh kakav je oduvijek želio.

Ortodoncija

Ortodoncija

U fiksnim ortodonskim aparatima postize se pravilan medjusobni odnos vilica, uspostavlja se optimalan oblik zubnih nizova kao idealan raspored i polozaj zuba u njima-poravnjanje zuba. Fiksni aparati razlikujemo prema materijalu od koga su napravljeni:

  1. metalne bravice
  2. estetske bravice-one koje mi primjenjujemo su potpuno transparentne bravice od safirnog stakla, mnogi pacijenti zele da njihov aparat ne bude vidljiv na zubima, sto im ova vrsta bravica omogucava i daje samopouzdanje da se osmijehuju i u toku terapije)
  3. samoligirajuce bravice – visoko tehnoloski unaprijedjene metalne ili estetske bravice koje smanjuju trenje i stvaraju blage sile. Sa ovim sistemom bravica: terapija krace traje, komforna je za pacijenta, smanjuje se potreba za vadjenjem zuba, lakes je odrzavanje oralne higijene, kontrolni pregledi krace traju, I kontrole se zakazuju u vecim vremenskim intervalima.
  4. lingvalne bravice – to je poseban sistem bravica koje se lijepe sa unutrasnje strane zuba, tako da se prilikom osmijeha ne vidi da ih pacijent ima na zubima.

Medit i500 – Vrhunac 3D tehnologije

    Pošalji upit za termin već danas !

    Trudimo se da Vam u svakom momentu budemo na usluzi, kontaktirajte nas i zakažite Vaš termin već danas.